Wednesday, September 2, 2009

pose oh pose

hahaha.
saje na gelak..
tetibe aku rase ba update blog setelah mendengar lagu2 best..
erppppp~~!!
kenyang beb..
ari ni aku bukak pose ngan kawan2 aku..
bkak kat taman warisan..
name je bkak kat taman warisan..
tapi bli mkanan kat taman warisan sekeping dua je..
yang laen bli kat bazar..
baek bkak pose kat bazar tu je.. lagi senang..
agak2 lapa oder je kat sebelah..
tapi aku enjoy la ari neh..
kate orang putih u make my day..
walaupun day aku aku ari ni da tunggang langgang dah.. haha
tapi2 pe hal enjoy la..
kalo ad time bkak la pose lai..
nak dijadikan cerita..
kteorg ngah gelak2.. tetibe member aku sorang neh nangis..
tnak tekejut plak aku.. mungkin dea teringat kisah sedih kot..
dan mungkin makanan dea na bkak pose xckup(sorry pade sesiape yang terasa~~)
tapi aku mlas na amek port sgt.. walaupun dlm ati agak kelam kabut.
mane x ny, tkot2 la aku yang buat.. tapi aku da byk kali pon buat dea nangis.. haha
kalo aku amek port sgt kate nyibuk.. kalo aku xamek port agk2 ap yg dea ckp..??
(kepada sesiapa yg dapt memberi jawapan tu sila msg aku)..
xpe la.. pe2 hal aku enjoy la.. kalo kawan2 yg xenjoy tuh.. laen kali kte enjoy eh..
aku neh ad org rumah.. ad la batasan2 dea.. hehe
okie2.. mase tuk mengundurkan diri..
renung2kan dan selamat beramal..

p/s: aku tau aku jarang update blog dan orang jarang bkak blog aku.. tapi aku na promote keruskuning.blogspot.com.. bkak la.. walau pon kosong lai.. tp akan sentiasa diupdatekan oleh kawan2 aku.. sebab aku neh mmg jnis yg mlas update blog.. lagi cara kalo korang yng bkak blog tu.. tros buat link kat blog masing2.. memang bole pergi ny.. okie chow



4 cerita:

dotdlegend said...

ko pun make my day laa,, haha org putih kate... thanks...

aDyLLa OmaR said...

kadot..u make my day too..saje nk ckp kt blog kupan =PP

bullycather said...

haha~ kat aku??

a'aina camilla said...

ayo...tak tau...sp buat die nanges...
org umah awk garang ke?

Post a Comment